Slavic Hair Extensions

Slaavilaiset hiustenpidennykset

Lux-laatuiset slaavilaiset hiustenpidennykset 

HiustenpidennyksetTarvikkeet

✅ Maahantuoja Suomessa vuodesta 2012

Maailman parasta hiuslaatua

✅ Premium hiustenpidennykset

Vain meidän liikkeissä testatut hiukset ja tarvikkeet
Aloitelijoille ja alan ammattilaisille
Erinomainen hinta-laatusuhde

Sinettipidennykset

Kaikki kurssit

Teippipidennykset

Kaikki kurssit

Kouluttajat

Kouluttaja, Keratiinisuoristus ja hiusten erikoishoidot; Hiustenpidennykset

Aleksandra

Aleksandra on erikoistunut hiusten erikoishoitoihin...

Aleksandra on erikoistunut hiusten erikoishoitoihin ja hän on yksi vahvimmista ammattilaista, jotka suorittavat keratiinisuoristuksia ja hoitoja Suomessa. Hänellä on aito kiinnostus alaa kohtaan ja yli 10 vuotta kokemusta. Parturi-kampaaja ammatiltaan, hän on löytänyt omaa polkua hiushoitomnetelmistä ja tietää hiuksista miltei kaiken. Pitkän uran ansiosta Aleksandralla on vahvat tuotetuntemus ja ammattitaito, jotka näkyvät hänen työssään. Kaipaatko uusia palveluja salonkiin? Tästä saat seuraavan hittipalvelun ja kattavan perehdytyksen!
Kouluttaja - Hiustenpidennykset

Lintu

Nykyaikainen taitava mestari...

, joka aloitti kampaajan uransa 16 vuotiaana. Linnun tarkka silmä ja luonnollinen perfektionismi luovat yhdessä uskomattomia teoksia hiuksista! Hänen erikoisosaamisalue on hiustenpidennykset. Linnun työt ovat kuvankauniita, tarkkoja ja hän saa aikaiseksi niin luonnollisia tuloksia, ettei kukaan edes tajua, että toiselle on laitettu hiuslisäkkeitä! Jos haluat päästä samanlaisiin tuloksiin, tämä kurssi on sinua varten! Lintu paljastaa ammattisalaisuuksia ja antaa erittäin hyödyllisiä vinkkejä.
Helppous
Jokainen videotutoriaali käsittelee yhtä asiaa tai tekniikkaa ja sisältää kaiken tarpeellisen tiedon. Kaikki videot ovat äänitetty.
Informatiivisuus
Olemme koonneet erittäin kattavat teoriaa käsittelevät info-paketit jokaiseen videoon. Ennen tutoriaalin hankintaa voit lukea kurssista sen selite-osiosta.
Sijainti
Voit opiskella milloin ja missä tahansa! Tarvitset vain nettiyhteyden. Pääsy videomateriaaleihin on voimassa 2kk maksuhetkestä.
Todistus
Kurssin suorittamisen jälkeen saat osallistumistodistuksen.