Hiukset

Keratiiniaineet ja tarvikkeet

Vuodesta 2012 tuodaan maahaan 5 parasta keratiiniaineetta ja koulutetaan ammattilaisia.

KeratiiviaineetVälineetSuoristusraudat

Valtuutettu maahantuoja

✅ Vitaker

✅ Inoar Professional

Basic
– Verkkokurssi
– Pääsy 60 pv
Standart
– Verkkokurssi
– Kouluttajan tuki
– Pääsy 90 pv
Premium
– Verkkokurssi
– Kouluttajan tuki
– Pääsy 120 pv
– Lähiopetus 1 päivä

Kynnet

Koneellinen manikyyri koulutus

Geelilakkaus (kestolakkaus) koulutus

Stamping, salongin pika-designe koulutus

Kynsitarrat koulutus

Upokoristeet ja koristelut koulutus

Desinfektio ja sterilisaatio koulutus

Kaikki kurssit

Ripsienpidennykset

Klassiset ripsienpidennykset ja alkeet koulutus

– Ripsienpidennysten huolto ja poisto koulutus

Volyymiripsienpidennykset koulutus

Kaikki kurssit

Hiukset

Brasilialainen keratiinisuoristus koulutus

Keratiini Micro-sinetti hiustenpidennykset koulutus

– Nanoplastia (hiusten suoristus) – Afro hiukset koulutus

– Boost Up – tyvikohotus koulutus

– HG-Hiustenleikkaus koulutus

Hollywood -laineet koulutus

Matala lettinuttura koulutus

Kaikki kurssit

Make Up

Klassinen silmämeikki koulutus

Hollywood-meikki koulutus

Häämeikki koulutus

Eurooppalainen Smokey Eyes koulutus

Kaikki kurssit

Kouluttajat

Kouluttaja, Keratiinisuoristus ja hiusten erikoishoidot; Hiustenpidennykset

Aleksandra

Aleksandra on erikoistunut hiusten erikoishoitoihin...

Aleksandra on erikoistunut hiusten erikoishoitoihin ja hän on yksi vahvimmista ammattilaista, jotka suorittavat keratiinisuoristuksia ja hoitoja Suomessa. Hänellä on aito kiinnostus alaa kohtaan ja yli 10 vuotta kokemusta. Parturi-kampaaja ammatiltaan, hän on löytänyt omaa polkua hiushoitomnetelmistä ja tietää hiuksista miltei kaiken. Pitkän uran ansiosta Aleksandralla on vahvat tuotetuntemus ja ammattitaito, jotka näkyvät hänen työssään. Kaipaatko uusia palveluja salonkiin? Tästä saat seuraavan hittipalvelun ja kattavan perehdytyksen!
Kouluttaja, Ripsienpidennykset

Tanja

Tanja on suorittanut monia kursseja tullakseen huippuammattilaiseksi ripsiteknikoksi...

Tanja on suorittanut monia kursseja tullakseen huippuammattilaiseksi ripsiteknikoksi. Yli sataa tuntia kursseja, satoja asiakkaita ja hänestä on tullut alan vahvin ja pätevin mestari. Ennen ripsien laittoa Tanja tekee kasvoanalyysin ja sen perusteella valitsee oikean pituuden ja kaaren. Tämä on yksi salaisuuksista, miksi Tanja on niin suosittu ripsiteknikko. Hänen ainutlaatuinen kurssi on luotu kaikille, jotka haluavat luoda oikeaa taidetta asiakkaiden kasvoille.
Kouluttaja - Hiustenpidennykset

Lintu

Nykyaikainen taitava mestari...

, joka aloitti kampaajan uransa 16 vuotiaana. Linnun tarkka silmä ja luonnollinen perfektionismi luovat yhdessä uskomattomia teoksia hiuksista! Hänen erikoisosaamisalue on hiustenpidennykset. Linnun työt ovat kuvankauniita, tarkkoja ja hän saa aikaiseksi niin luonnollisia tuloksia, ettei kukaan edes tajua, että toiselle on laitettu hiuslisäkkeitä! Jos haluat päästä samanlaisiin tuloksiin, tämä kurssi on sinua varten! Lintu paljastaa ammattisalaisuuksia ja antaa erittäin hyödyllisiä vinkkejä.
Kouluttaja, Manikyyri ja Geelilakkaus

Anastasia Stagis

Kynsihuollon Guru ja intohimoinen ammattilainen...

Kynsihuollon Guru ja intohimoinen ammattilainen, Anastasia on ykkösluokan manikyristi, joka osaa hoitaa hyvin vaativia käsiä ja luoda ainutlaatuisia designia. 5 vuoden aikana hänellä ei ollut ainuttakaan tyytymätöntä asiakasta ja sehän kertoo aika paljon hänen suorituksista. Vuonna 2020 Anastasia päätti ryhtyä meidän koulutustiimiin ja hänestä on kuoriutunut loistava mentori. Jos kaipaat uusia niksejä kynsihuoltoon ja haluat kehittää osaamistasi, Anastasian kurssi kattaa kaikki toiveesi.
Kouluttaja, Make Up ja Kampaukset

Natalia Rudneva

Huippuosaaja ja erittäin suosittu maskeeraaja...

Huippuosaaja ja erittäin suosittu maskeeraaja, kenen ammattitaito on arvostettu sekä Suomessa että Virossa. Natalia on myös yksi suosituimmista häämeikkajista Helsingissä. Hän on erikoistunut editorial-meikkeihin, häälookeihin ja myös ColorBlock meikkeihin. Omassa tutoriaalissa Natalia kertoo halutuista lookeista ja niiden luomisesta. Jos kaipaat uusia ideoita ja inspiraatiota, tämä kurssi on sinulle.
Irina, Manikyyri ja Geelilakkaus

Irina

Irina on todellinen “kivimestari”! Hän osaa...

Irina on todellinen “kivimestari”! Hän osaa asetella kynsikoristeita niin, etteivät ne lähde ennen huoltoa, eivätkä häiritse asiakasta missään vaiheessa. Irinalla on pitkä ura ykkösluokan salongissa Pietarissa ja hän on työskennellyt erittäin vaativien asiakkaiden kanssa. Jos haluat yllättää omia asiakkaita huipputekniikalla ja löytää inspiraatiota designiin, Irinan kurssi on must have.
Helppous
Jokainen videotutoriaali käsittelee yhtä asiaa tai tekniikkaa ja sisältää kaiken tarpeellisen tiedon. Kaikki videot ovat äänitetty.
Informatiivisuus
Olemme koonneet erittäin kattavat teoriaa käsittelevät info-paketit jokaiseen videoon. Ennen tutoriaalin hankintaa voit lukea kurssista sen selite-osiosta.
Sijainti
Voit opiskella milloin ja missä tahansa! Tarvitset vain nettiyhteyden. Pääsy videomateriaaleihin on voimassa 2kk maksuhetkestä.
Todistus
Kurssin suorittamisen jälkeen saat osallistumistodistuksen.