InLei Koulutus Helsinki

InLei Koulutus

Lash Filler – Brow Bomber

Peruskoulutus

Tuotteenvaihtokoulutus

Preppauskoulutus

Inlei tuotteet heti saatavilla meidän liikkeestämme Liisankatu 12, Helsinki

tai verkkokaupastamme:

InLei
Valtuutettu jälleenmyyjä:

✅ Inlei

InLei valtuutetut kouluttajat
Kurssin päivänä saat -15% tuotteista
Peruskoulutukseen kuuluu oppikirja
Kurssin suorittamisen jälkeen saat sertifikaatin

Brändi

Ripsien laminointikäsittely-menetelmä InLei® Lash Filler on kehitetty Italiassa. Käsittelyn innovatiivinen tekniikka perustuu käytettävien taivutustuotteiden korkeaan laatuun ja on vahvistettu kliinisissä testeissä, mitkä takaavat luotettavan ja laadukkaan lopputuloksen.

Ripsille ja kulmille tarkoitetun InLei® käsittelyn ominaisuudet:

– menetelmä perustuu erittäin tehokkaaseen, mutta silti ripsikarvaa säästävään hellävaraiseen kestotaivutukseen;

– hellävarainen, mutta korkealaatuinen kestovärjäys erityisellä 1,5% hapettimella;

– muutamalla käsittelykerralla varmistetaan keskimäärin ripsien halkaisijan kasvua jopa 24%:lla, – tuotteiden koostumus parantaa myös ripsien rakennetta ja juurien palautumista.

Käsittely antaa ripsille ja kulmakarvoille uuden, pehmeän ja tasaisen muodon, kiinnittäen siihen käytettyjen rullien avulla pysyvän ripsikaaren. Aineetta levitetään ripsille ensikäsittelyn jälkeen, kun ensimmäinen seos on poistettu ja aine imeytyy karvoihin, muuttaen keratiinikuitujen rakennetta entisestä paremmaksi. Takaa ripsille pysyvän taivutuksen, joka ei suoristu ajan kuluessa.

Näin valmistaudut koulutukseen

 1. Aloitamme koulutuksen kl 11:00, saavuthan paikalle 15 minuuttia ennen sitä.
 2. Jos suoritat tuotteenvaihtokoulutuksen, otathän mukaan omat LashLift ja/tai Kulmien laminointi tarvikkeet, joita yleensä käytät työssä. Jotta kouluttaja tarkistaa ne, ja osaa neuvoa pystytkö käyttämään niitä jatkossakin InLei tuotteiden kanssa.
 3. Lounas pidetään n. klo 12:30. Kaikissa meidän liiketiloissa on mikroaaltouuni, voit ottaa ruuan mukaan ja lämittää sen siellä.
 4. Mallit: tuotteenvaihtokoulutukseen tarvitaan yksi malli, joka on valmis tekemään ripsien kestotaivutuksen ja/tai kulmien laminoinnin. Mallit saapuvat paikalle tuotteenvaihtokoulutukseen klo 13:30 ja peruskoulutukseen klo 15:00.
 5. Koulutusmaksu: peritään ennakkomaksu 50% koko hinnasta. Alle 24h peruutuista ajoista, ennakkomaksua ei palauteta.
 6. Mikäli et peru lainkaan koulutusta ja jätät tulematta – veloitamme 100% koulutuksen hinnasta.
 7. Järjestämme Inlei koulutuksen Helsingin keskustassa

  📍 Kruununhaka – Liisankatu 12

  📍  Katajanokka – Luotsikatu 6

  📍 Jätkäsaari – Välimerenkatu 13A

Kouluttajat

Kouluttaja, Ripsienpidennykset, Ripsien kestotaivutus, Kulmien laminointi

Tatjana

Tatjana on suorittanut monia kursseja tullakseen huippuammattilaiseksi ripsiteknikoksi...

Tatjana on suorittanut monia kursseja tullakseen huippuammattilaiseksi ripsiteknikoksi. Yli sataa tuntia kursseja, satoja asiakkaita ja hänestä on tullut alan vahvin ja pätevin mestari. Ennen ripsien laittoa Tanja tekee kasvoanalyysin ja sen perusteella valitsee oikean pituuden ja kaaren. Tämä on yksi salaisuuksista, miksi Tanja on niin suosittu ripsiteknikko. Hänen ainutlaatuinen kurssi on luotu kaikille, jotka haluavat luoda oikeaa taidetta asiakkaiden kasvoille.
Helppous
Jokainen videotutoriaali käsittelee yhtä asiaa tai tekniikkaa ja sisältää kaiken tarpeellisen tiedon. Kaikki videot ovat äänitetty.
Informatiivisuus
Olemme koonneet erittäin kattavat teoriaa käsittelevät info-paketit jokaiseen videoon. Ennen tutoriaalin hankintaa voit lukea kurssista sen selite-osiosta.
Sijainti
Voit opiskella milloin ja missä tahansa! Tarvitset vain nettiyhteyden. Pääsy videomateriaaleihin on voimassa 2kk maksuhetkestä.
Todistus
Kurssin suorittamisen jälkeen saat osallistumistodistuksen.