Keratiinisuoristus eurooppalaiselle hiuslaadulle

 

Keratiinisuoristus on yksi suosituimmista hiustenhoitomuodoista. Opetusvideoissa käsittelemme kaikki tähän prosessiin kuuluvat työvaiheet. Oppaamme kertoo hiustyypeistä, tarvikkeista sekä erilaisista suoristustekniikoista. Katsottuasi tämän videon materiaalit läpi, tiedät kaiken omasta työturvallisuudestasi, jälkihoidosta sekä hinnoittelusta!
Kaikki videossa esitetyt työvaiheet ovat tarkasti selostettu kouluttajan toimesta. Kyseinen opetusvideo antaa sinulle kaiken tarvittavan syväluotauksen keratiinisuoristuksen saloihin, ja näin otat haltuun tämän tekniikan hyvin nopeasti. Opetus sopii niin aloittelijoille kuin kokeneillekin kampaajille, jotka haluavat kehittyä alallaan.

Hiusten pidennykset mikrokapselitekniikalla (mikrosinetti)
Tämän videotutoriaalin avulla opit tekemään suosituimman hiustenpidennystekniikan. Saat meiltä kaikki tarvittavat tiedot siihen sekä näet miten se tapahtuu käytännössä. Aloittelijat saavat koko infopaketin ja konkreettisen esimerkin sen suorittamisesta. Kokeneet tekijät laajentavat osaamistaan ja palveluidensa valikoimaa.