Seliar Luxury Kit hoitopakkaus

62,00 

Seliar Luxury Kit sisältää Seliar Luxury sarjan tuotteet: Seliar Luxury shampoon 350 ml, Seliar Luxury hoitonaamion 300 ml sekä Seliar Luxury hoitoöljyn 100 ml edulliseen pakettihintaan.

 

Seliar Luxury Shampoo: Intensiivisesti kosteuttava shampoo arvokkaalla kasviöljyihin ja vitamiiniyhdisteeseen perustuvalla koostumuksella. Voimakkaasti kosteuttava shampoo ravitsee hiuskuitua syvältä ja aikaansaa uskomatonta kiiltoa hiuksille. Jättää hiukset upean pehmeiksi, kauniin kiiltäviksi ja täyteläisiksi.

 

Seliar Luxury Hoitonaamio: Intensiivinen välittömästi kosteuttava hiusnaamio arvokkaalla kasviöljyihin ja vitamiiniyhdisteeseen perustuvalla tiiviillä koostumuksella. Hoitaa hiusrakennetta syvältä aikaansaaden uskomatonta kiiltoa, kaunista rakennetta ja pehmeää tuuheutta. Ravitseva ja kosteuttava koostumus poistaa kähäryyttä ja jälleenrakentaa kuivaa hiusrakennetta. Aikaansaa helposti muotoiltavat, täyteläiset ja silkkiset hiukset. Ehkäisee hiusten sähköisyyttä ja jättää ne helposti harjattaviksi.

 

Seliar Luxury Hoitoöljy: Upea tiivis Shine Booster öljy luomaan valovoimaista kiiltoa hiuksille. Pehmeä intensiivisesti hoitava seerumi pohjautuu arvokkaisiin kasviöljyihin ja voimakkaaseen vitamiiniyhdisteeseen. Ravitsee hiuksia syvältä ja antaa uskomattoman kiillon. Silkkinen koostumus ei latista hiuksia. Aikaansaa silkkiset ja pehmeät hiukset täydellisellä kiillolla.

 

Kaikissa tuotteissa aktiivisina tehoaineina:

  • Vitamiiniyhdiste: Sisältää E-, C- ja B-vitamiineja. Suojaa, ravitsee ja palauttaa elinvoimaa hiuksille.
  • Kaktusviikunaöljy: Sisältää luontaisesti runsaasti vitamiineja ja rasvahappoja. Kaktusöljy rauhoittaa ja kosteuttaa sekä omaa antioksidanttisia ja jälleenrakentavia ominaisuuksia.
  • Pellavansiemenöljy: Ravitsee, suojaa ja on vahvasti antioksidanttinen. Suojaa erityisesti hiusten latvoja ja antaa välitöntä kiiltoa.
  • Arganöljy: Sisältää erityisen runsaasti välttämättömiä rasvahappoja (mm. linoli- ja tyydyttämättömiä rasvahappoja), vitamiineja ja antioksidanttisia ainesosia, jotka antavat verrattoman suojan hapettumista ja vapaiden radikaalien haitallista toimintaa vastaan. Ravitsee ja syväkosteuttaa.
  • Silkkiproteiini: Kosteuttaa sekä parantaa hiusten rakennetta ja kiiltoa. Silkkiproteiini muodostaa ohuen kalvon hiuksen pintaan, joka suojaa lämpökäsittelyiden aiheuttamilta vaurioilta ja kulumiselta.

 

Vitamiiniyhdistelmä sisältää viittä hiusten hyvinvoinnille tärkeää vitamiinia:

  • E-vitamiini: Suojaa, voimakas luonnollinen antioksidantti suojaa hiusrakennetta solutasolla.
  • C-vitamiini: Ennaltaehkäisee vaurioita ja suojaa, voimakas luonnollinen antioksidantti suojaa hiuksia vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. Osallistuu luonnolliseen elastiinin ja kollageenin tuotantoon, ylläpitää tervettä hiusrakennetta.
  • B3-vitamiini: Energisoi, stimuloi verenkiertoa iholla ja aktivoi hiusten hapensaantia. Edistää hiusten kasvua sekä kosteuttaa ja pehmittää hiuksia.
  • B5-vitamiini: Kosteuttaa, ylläpitää hiusten kosteustasapainoa, stimuloi solujen uusiutumista ja auttaa korjaamaan pieniä vaurioita.
  • B6-vitamiini: Aktivoi, stimuloi hiusten kasvua ja ylläpitää terveitä ja kauniita hiuksia.

 

Ecosline Seliar Luxury on innovatiivinen hiustenhoitosarja ammattilaisille. Luxuryn voimakkaasti hoitava koostumus perustuu vitamiiniyhdistelmään ja arvokkaisiin kasviöljyihin. Arvokas hoitava kokonaisuus tarjoaa täydellistä jälleenrakennusta kuiville, väsyneille ja kosteuden puutteesta kärsiville hiuksille. Intensiivisesti kosteuttavat tuotteet ravitsevat hiuskuitua syvältä ja aikaansaavat upeaa kiiltoa.

Luxury sarja on tehostettu ”Extra-Gloss” kiiltotekniikalla, joka korjaa hiuskuidun sisäisiä vaurioita ja tiivistää hiusrakennetta muodostaen upean kiiltävän kalvon hiuskuidun pinnalle.

 

Valmistusmaa: Italia

Haluatko alennuksen? Liity PRO-jäseneksi!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Seliar Luxury Kit hoitopakkaus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *