Seliar Luxury hoitoöljy

12,30 29,60 

Upea tiivis Shine Booster öljy luomaan valovoimaista kiiltoa hiuksille. Pehmeä intensiivisesti hoitava seerumi pohjautuu arvokkaisiin kasviöljyihin ja voimakkaaseen vitamiiniyhdisteeseen. Ravitsee hiuksia syvältä ja antaa uskomattoman kiillon. Silkkinen koostumus ei latista hiuksia. Aikaansaa silkkiset ja pehmeät hiukset täydellisellä kiillolla.

 

Ihanteellinen kuiville, hauraille ja väsyneille hiuksille.

 

Sisältää innovatiivisen Extra-Gloss ainesosan, joka korjaa hiusten sisäisiä vaurioita ja tiivistää hiusrakennetta muodostaen upean kiiltävän kalvon hiuskuidun pinnalle. Aikaansaa uskomattoman kiiltävät ja silkkisen pehmeät hiukset.

 

Vaikuttavat ainesosat:

  • Vitamiiniyhdiste: Sisältää E-, C- ja B-vitamiineja. Suojaa, ravitsee ja palauttaa elinvoimaa hiuksille.
  • Kaktusviikunaöljy: Sisältää luontaisesti runsaasti vitamiineja ja rasvahappoja. Kaktusöljy rauhoittaa ja kosteuttaa sekä omaa antioksidanttisia ja jälleenrakentavia ominaisuuksia.
  • Pellavansiemenöljy: Ravitsee, suojaa ja on vahvasti antioksidanttinen. Suojaa erityisesti hiusten latvoja ja antaa välitöntä kiiltoa.
  • Arganöljy: Sisältää erityisen runsaasti välttämättömiä rasvahappoja (mm. linoli- ja tyydyttämättömiä rasvahappoja), vitamiineja ja antioksidanttisia ainesosia, jotka antavat verrattoman suojan hapettumista ja vapaiden radikaalien haitallista toimintaa vastaan. Ravitsee ja syväkosteuttaa.
  • Silkkiproteiini: Kosteuttaa sekä parantaa hiusten rakennetta ja kiiltoa. Silkkiproteiini muodostaa ohuen kalvon hiuksen pintaan, joka suojaa lämpökäsittelyiden aiheuttamilta vaurioilta ja kulumiselta.

 

Vitamiiniyhdistelmä sisältää viittä hiusten hyvinvoinnille tärkeää vitamiinia:

  • E-vitamiini: Suojaa, voimakas luonnollinen antioksidantti suojaa hiusrakennetta solutasolla.
  • C-vitamiini: Ennaltaehkäisee vaurioita ja suojaa, voimakas luonnollinen antioksidantti suojaa hiuksia vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. Osallistuu luonnolliseen elastiinin ja kollageenin tuotantoon, ylläpitää tervettä hiusrakennetta.
  • B3-vitamiini: Energisoi, stimuloi verenkiertoa iholla ja aktivoi hiusten hapensaantia. Edistää hiusten kasvua sekä kosteuttaa ja pehmittää hiuksia.
  • B5-vitamiini: Kosteuttaa, ylläpitää hiusten kosteustasapainoa, stimuloi solujen uusiutumista ja auttaa korjaamaan pieniä vaurioita.
  • B6-vitamiini: Aktivoi, stimuloi hiusten kasvua ja ylläpitää terveitä ja kauniita hiuksia.

 

Ecosline Seliar Luxury on innovatiivinen hiustenhoitosarja ammattilaisille. Luxuryn voimakkaasti hoitava koostumus perustuu vitamiiniyhdistelmään ja arvokkaisiin kasviöljyihin. Arvokas hoitava kokonaisuus tarjoaa täydellistä jälleenrakennusta kuiville, väsyneille ja kosteuden puutteesta kärsiville hiuksille. Intensiivisesti kosteuttavat tuotteet ravitsevat hiuskuitua syvältä ja aikaansaavat upeaa kiiltoa.

Luxury sarja on tehostettu ”Extra-Gloss” kiiltotekniikalla, joka korjaa hiuskuidun sisäisiä vaurioita ja tiivistää hiusrakennetta muodostaen upean kiiltävän kalvon hiuskuidun pinnalle.

 

Käyttö: Levitä muutama tippa puhtaille pyyhekuiville hiuksille. Imeytyy välittömästi, älä huuhtele.

Voit myös yhdistää Luxury öljyn mihin tahansa Echosline naamioon lisäämään upeaa kiiltoa. Sekoita kolme painallusta öljyä ja 15 ml Echosline naamiota. Jatka normaalisti naamion levittämisellä hiuksiin.

 

Valmistusmaa: Italia

Poista
Haluatko alennuksen? Liity PRO-jäseneksi!
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Lisätiedot

size

, ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Seliar Luxury hoitoöljy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *