Wholesale hiustenpidennykset

Keratiinilla kiinnitetyt hiustenpidennykset liitetään hiuksiin keratiiniliimalla. Kun keratiinia lämmitetään, se toimii liittimenä omien hiustesi ja pidennysten välillä. Keratiini voidaan muotoilla omien hiustesi luonnolliseen muotoon -näin liitäntäkohta saadaan mitättömän pieneksi ja keratiinilla liitetyt hiustenpidennykset näyttävät luonnollisilta. Kun hoidat pidennyksiä kolmen kuukauden välein, säilyvät ne hyväkuntoisina ja laadukkaina jopa kaksi vuotta. Keratiinipidennykset ovat hellävaraiset käyttää eivätkä ne vahingoita luonnollista hiusta. Jos sinulla on ohuet tai huonokuntoiset hiukset, suosittelemme Micro-Ring-pidennysmenetelmää.

TUTUSTU VALIKOIMAAMME

Professional keratiiniaineet

Hairmarket on perustettu vuonna 2015, European Hair Service Oy:n toimesta. Tavoitteenamme on välittää parhaita hiustenhoitotuotteita kaikkialle Suomeen. Valikoimamme kasvaa jatkuvasti, ja pyrimme tarjoamaan tuotteitamme parhaimpaan mahdolliseen hintaan. Ollaan yhteydessä!

TUTUSTU VALIKOIMAAMME

TOIMITUS

Alkaen kahdesta arkipäivästä. Pyrimme pitämään tuotteita aina varastossa, ja ellemme voi toimittaa tuotetta heti, olemme samantien yhteydessä.

Liisankatu 19
Helsinki, Finland
020 7756150
Arkipääivänä 10:00 – 16:00
020 7756150
Arkipääivänä 10:00 – 16:00