Shecare Reconstructor Kit jälleenrakentava pakkaus

44,40 

Ice Cream Shecare Reconstructor kit sisältää Shecare sarjan jälleenrakentavat tuotteet: Reconstructor shampoon 300 ml, Reconstructor Mask 300 ml sekä Reconstructor Spray 200 ml edulliseen pakettihintaan.

Shecare Hair Keragenesis – vaurioituneiden ja huonokuntoisten hiusten proteiinien uudistaminen viinirypäleen kantasolujen ja mikro-keratiinin avulla.

Uudistunut Shecare koostumus perustuu hyvin edistykselliseen ja erittäin hellävaraiseen hiusrungon syväkorjaukseen sisältä päin Viinirypäleen kantasolujen, Mikro-keratiinin ja Puuvillasiemenöljyn avulla.

Viinirypäleen kantasolut ovat todellisia luonnon ihmeitä – ne ovat kasvien monikykyisiä soluja, jotka antavat elämän muille kasvisoluille. Loputtomasti uusiutuvina ne kykenevät suojaamaan ja edistämään tehokkaasti hiuksen keratiinin muodostumista. Viinirypäleen kantasolut sisältävät erittäin paljon Antosyaaneja, joilla on tehokas antioksidanttinen vaikutus ja jotka antavat verrattoman suojan vapaiden radikaalien haitallista toimintaa vastaan. Auttaa hiuksia suojautumaan UV-säteilyä vastaan. Parantaa hiusten kykyä selviytyä valovaurioita ja UV-säteilyn aiheuttamaa stressiä vastaan.

Keratiini vahvistaa hiusta parantamalla sen rakennetta sisältä ulos, minkä ansiosta hiukset saavat takaisin terveen luonnollisen rakenteensa. Keratiini täyttää hiuksen reiät ja aukot, ja hiuksista tulee kiiltävämmät, taipuisammat ja helpommat muotoilla. Mikro-muodossa keratiini tunkeutuu entistä syvemmälle hiusrunkoon tuoden todellisen elinvoiman hiuksille sisältä ulos.

Puuvillasiemenöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia ja välttämättömiä rasvahappoja ja antaa luonnollisen suojan UV-säteilyä vastaan. Puuvillasiemenöljyllä on tehokas kosteuttava ja Anti-Age vaikutus, auttaen hiuksia ylläpitämään luonnollisen kosteustasapainonsa. E-vitamiinin vahva antioksidanttinen vaikutus auttaa ylläpitämään hiusvärit kauniin kiiltävinä ja hehkuvina pidempään.

 

Valmistusmaa: Italia

Osasto: