Pro-Blonde Blonde Perfect voide 100 ml

13,60 

Tehokas kirkastava voide vaaleille, vaalennetuille ja raidoitetuille hiuksille. Tiivis tasapainottava koostumus on vahvistettu Kollageenilla ja Violeteilla mikro-pigmenteillä, jotka viimeistelevät vaalennuksen ja tiivistävät hiuskuidun pinnan.

Intensiivinen voide ravitsee ja kirkastaa vaaleita hiuksia, sekä poistaa ei toivottuja keltaisen sävyjä. Poistaa myös kemiallisen käsittelyn hajut hiuksista!

Vaikuttavat ainesosat:

  • Kollageeni: Luonnollinen jälleenrakentava proteiini, vahvistaa, palauttaa rakennetta ja tuuheutta.
  • Violetit mikro-pigmentit: Elvyttää ja kirkastaa vaaleita sävyjä, poistaa ei toivottua keltaisuutta.

Pro-Blonde on erityinen vaaleille hiuksille suunnattu tuotesarja. Pro-Blonde vastaa vaaleiden, vaalennettujen ja raidoitettujen hiusten erityisiin tarpeisiin. Kirkastaa, syventää ja antaa elinvoimaa vaaleille hiuksille sekä poistaa ei toivottuja lämpimiä keltaisen sävyjä.

Käyttö:

Pro-Blonde huolto kerran viikossa:

  • Pese hiukset Pro-Blonde shampoolla ja huuhtele. Levitä Perfect Blonde voide hoitoaineen tapaan. Anna vaikuttaa 2 minuuttia, huuhtele ja muotoile hiukset.

Pro-Blond vaalennuksen jälkeen:

  • Huuhtele hiukset vaalennuksen jälkeen ja levitä Blonde Perfect voide latvoille. Hiero ja kampaa tasaisesti hiuksille. Anna vaikuttaa 2 minuuttia ja huuhtele.
  • Pese hiukset Pro-Blonde shampoolla ja huuhtele. Levitä Pro-Blonde hoitoaine hiuksille kamman avulla. Anna vaikuttaa 2-3 minuuttia ja huuhtele. Kuivaa ja muotoile.

Valmistusmaa: Italia

Osasto: