Molecular Reconstruction Keratiinisuihke

  • Molecular Reconstruction Keratiinisuihke
Saatavuus:
Varastossa
Tuotenumero:
seliar
Merkki:
Echosline Italy
19.90

Not yet rated Anna arvostelu

Runsaasti keratiinia ja hyaluronihappoa sisältävä hoitoaine, joka sopii vahingoittuneille, stressaantuneille sekä heikoille hiusrakenteille. Keratiini ja hyaluronihappo toimivat synergiassa jälleenrakentaen tehokkaasti hiusrungon sisältäpäin. Intensiivinen vaikutus jälleenrakentaa ja nostattaa vahingoittuneita hiuksia jättäen ne elinvoimaisiksi, kiiltäviksi sekä silkin pehmeiksi.

Keratiini vahvistaa hiusta parantamalla sen rakennetta sisältä ulos, minkä ansiosta hiukset saavat takaisin terveen luonnollisen rakenteensa.  Keratiini täyttää hiuksen reiät ja aukot, ja hiuksista tulee kiiltävämmät, taipuisammat ja helpommat muotoilla.

Hyaluronihappo on todellinen syväkosteuttaja, jota löytyy luonnostaan ihmiskehossa. Se kosteuttaa pidättämällä vettä ja jakamalla sitä, ylläpitäen solujen kosteustasapainon.


Käyttö: suihkuta osio kerrallaan pyyhekuiviin, Ki-Power shampoolla pestyihin hiuksiin ja hiero latvoista hiuspohjaa päin. Peitä hiukset hupulla ja pidä 5 minuuttia lämmössä. Älä huuhtele. Jatka jälleenrakentava käsittely Ki-Power Molecular Reconstruction hoitonaamiolla.

Valmistusmaa: Italia

250 ml

Share

Anna arvostelu