Yhteystiedot


 • European Hair Service Oy
 • Y-tunnus: 2496426-9
 • Liisankatu 19
 • 00170 Helsinki
 • +358 40 525 5515
  • Hiusten pidennysten ja ammattilais tarvikkeiden myynti   European Hair Service Oy on kotimaisella pääomalla toimiva yritys, joka perustettiin vuonna 2012. Päätoimialaamme on slaavilaisten hiustenpidennysten tuonti, valmistus ja myynti.   Hair Market tarjoaa vain erittäin korkealaatuisia hiustenpidennyksiä joiden raaka-aine on kerätty pääasiallisesti Venäjän pohjoisilta alueilta. Saatavana löytyy pituuksia 30cm aina 70cm saakka. Valikoimassa on värjättyjä sävyjä sekä ylellisiä, täysin luonnollisia hiuksia, joita ei ole kemiallisesti käsitelty.   Slaavilaiset hiustenpidennykset ovat valmistettu 100% aidoista hiuksista, ne ovat silkinpehmeät ja erittäin tuuheat. 

Kaikki hiuksenpidennyksemme ovat Remy hiuslaatua. Se merkitsee sitä, että hiuksien kasvusuunta on sama jokaisessa suortuvassa jolloin hiukset eivät mene takkuun ja niitä on helppo huoltaa. Hiuksia voi kihartaa, suoristaa, värjätä aivan kuten omia luonnollisia hiuksia. Jos hiuksia huoltaa oikein, kestävät ne käytössä useita kuukausia. Hiustenpidennysten huoltoväli on n. 3-6 kk.   Hair Market - hiustenpidennysten päissä ovat vahvat keratiinikiinnitykset joilla ne kiinnitetään omiin hiuksiin ja pysyvät paikallaan erittäin hyvin.

   Valitsemalla oikea sävy hiustenpidennykset “sulautuvat” erinomaisesti omiin hiuksiin ja näyttävät aidoilta. Omien hiusten tuuhennukseen tarvitaan n. 50 – 75 osiota. Kokopään pidennykseen tarvitaan noin 75 – 125 osiota.


  Verkkokaupastamme löytyy myös edullisesti kauneus-alan tarvikkeita.

Tuotteita ei löytynyt kyseisessä kategoriassa.